Klokánkova kapsa


Hned druhý den po závodu v Ostravě, 24. 11. 2019, se Sára, Lili, Zoe, Elen, Barča a Julča zúčastnily spolu s trenérkou Monikou Prutkayovou a rozhodčí Katkou Mamčařovou tradičního závodu pořádaného oddílem TJ Bohemians Praha – Klokánkova kapsa. I přes brzké ranní vstávání a mírnou únavu z předchozího dne předvedla děvčata za podpory svých maminek velmi pěkné výkony.
V I. kategorii – roč. 2011 získala Julča Biolková, které se bohužel nevyhnul pád na kladině, 3. místo.
V  II. kategorii – roč. 2012 si zlatou medaili odvezla Zoe Laura Kolářová, 4. místo patřilo Báře Skotnicové, 5. místo Elen Kantorové a 8. místo Lili Mlynářové. V této kategorii se děvčata blýskla rovněž nejlepšími výkony na jednotlivých nářadích. S kladinou se nejlépe popasovala Lili Mlynářová, která za svou sebejistou sestavu získala druhou nejvyšší známku 15.000 bodů. Prostná se nejvíce vydařila Barči Skotnicové a její známku 14.800 bodů již žádná závodnice nepřekonala. Zoe Laura Kolářová pak překročila na bradlech jako jediná 14 bodovou hranici.
V poslední III. kategorii – roč. 2013 nás reprezentovala Sára Křižoščaková, která se úspěšně poprala s pro ni novou závodní sestavou na bradlech a skončila na krásném 6. místě.
Všechna děvčata získala za své výkony hodnotné odměny v podobě plyšových hraček. Díky skvělé organizaci pořádajícího oddílu skončily závody dříve, než bylo předpokládáno a děvčata si tak mohla užít procházku předvánoční Prahou.

Fotky ZDE
Výsledky ZDE
(Monika Prutkayová)