Memoriál Jana Palacha 2020


V sobotu 18. 01. 2020 se konal 25. ročník Memoriálu Jana Palacha ve Všetatech u Prahy. Jednalo se o první závod letošního roku svěřenkyň trenérek Světlany Grmelové, Hanky Liškové a Vendy Hájkové. Děvčata za doprovodu trenérky Hanky Liškové a rozhodčí Moniky Vavrošové předvedla krásné výkony a téměř ve všech kategoriích obsadila medailová umístění. Jednalo se o dvojboj, závodilo se na kladině a prostných.

V kategorii ročníku 2013 Frederka Prutkayová předvedla novou sestavu na nízké kladině a prostných a získala zlatou medaili.

V kategorii ročníku 2011 jsme se umístily na prvních třech místech. Míša Vavrošová zvítězila ve své kategorii ročníku 2011, když předvedla skvělé výkony jak na kladině, tak na prostných. Druhé místo a stříbrnou medaili získala Linda Raková, která spadla z kladiny z přemetu vzad, ale předvedla sestavu s obtížnými prvky a rovněž předvedla hezkou sestavu na prostných, tak ji druhé místo po zásluze patřilo. Třetí místo a bronzovou medaili získala Klárka Papežová, tato rovněž předvedla vyrovnané výkony na prostných i kladině.

V kategorii 2010 soutěžila děvčata Katka Bártková a Adélka Nykodymová. Obě po nezdaru na kladině neobsadila medailová umístění, předvedly však skvělé sestavy na prostných. Adélka Nykodymová se umístila na 9. místě a Katka Bártková na 16. místě.

V kategorii ročníku 2007 obsadila Anetka Nykodymová  2. místo a získala stříbrnou medaili. Rovněž ji neminuly pády na kladině, ale výkony na prostných ji posunuly i tak na medailové umístění.

Všem děvčatům a trenérům blahopřejeme k pěkným výsledkům a přejeme hodně štěstí v další přípravě.

Fotky ZDE

Výsledky: vysledky Memorial Jana Palacha_2020

(Hana Lišková)