Přebor Moravskoslezského kraje 2023

Máme radost, že i letos se naše děvčata předvedla na Přeboru Moravskoslezského kraje, který se konal 27. 5. 2023, s velice kvalitní výkonností a i přes pár pádů a nezdarů se kvalifikovaly všechny vítkovické gymnastky a představí se na nadcházejících Mistrovstvích České republiky!


Tuto sobotu 3. 6. 2023 se děvčata v kategorii VS4A, Bártková Kateřina, Novotná Sára Anna, Raková Linda, představí na MČR v Brně. Držme jim pěsti, aby se umístily dle svých představ ve víceboji, ale také, aby se jim podařilo kvalifikovat pro nedělní finále na jednotlivých nářadích.


Ve dnech 9. – 11. 6. 2023 se koná MČR v Ostravě v povinných sestavách linie A a volných sestavách linie B. Jako první se představí v pátek odpoledne kategorie VS3A, kde nás budou reprezentovat Chudová Adéla, Kolářová Zoe Laura, Mlynářová Liliana a Prutkayová Frederika. V sobotu jsou na řadě kategorie B, v nichž své výkony předvedou Papežová Klára, Škrochová Kristýna, Vavrošová Michaela – VS4B, Čechová Sofie, Neničková Aneta – VS5B, Krýsová Anna, Nykodymová Aneta – VS6B. V neděli se můžeme těšit na naše nejmladší závodnice, a to v kategorie VS1A Farníkovou Vivien, Marszolkovou Julii a Suchou Lilianu. Nejpočetnější kategorií je obvykle kategorie VS2A, kde se kvalifikovalo pět vítkovických gymnastek, Klosová Agáta, Matúšová Natálie, Křižoščaková Sára, Šilerová Elen, Ulehlová Anna.


Děvčatům i trenérům přejeme pevné nervy a mnoho sportovního štěstí.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na pohodovém průběhu Přeboru Moravskoslezského kraje.

Fotky ZDE

Výsledky ZDE

(Monika Prutkayová)