Přebor MS kraje 2023

Dne 19. 11. 2023 se na půdě TJ Sokol Moravská Ostrava konal přebor Moravskoslezského kraje, a to v následujících kategoriích:

V. liga, IV. liga, III. liga, II. liga, Jednotlivci dle FIG

Nejen, že se nám letos podařilo obsadit všechny tyto kategorie, ale holky opět od prvního okamžiku ukázaly, že jsou připraveny se s tvrdou konkurencí dobře poprat. S odhodláním a grácií předvedly své nejlepší dovednosti a umístily se takto.  

V. liga

1. místo – Farníková, Marszolková, Suchá, Šilerová

5. místo – Ághová, Kráčalíková, Prouzová, Šperlínová, Leinonen (holky zde bohužel hodně popadaly na kladině a tak jim medaile nakonec utekla)

V. liga

IV. liga

1. místo – Klosová, Křižoščáková, Mlynářová, Ulehlová

2. místo – Lišková, Matúšová, Kovařčíková (zde holky závodily pouze ve třech, a i tak se jim podařilo obhájit 2. místo, které vybojovaly už na městském přeboru)

IV. liga

III. liga

2. místo – Friedrichová, Hlávková, Najdeková, Orliczková

III. liga

II. liga

3. místo – Čechová, Nykodymová, Papežová, Škrochová, Vavrošová (Zde platily první 2 postupová místa na MČR v Ostravě, bohužel Kristýnka se pár dní před závodem zranila a tak nemohla odjet celý čtyřboj. Po pár malých chybách holky nakonec obsadily 3. místo. Díky divoké kartě se jim nakonec pořadilo vybojovat postup, a tak je už tento víkend, 3. 12. 2023, můžete přijít podpořit.)

Jednotlivci dle FIG

4. místo – Krýsová

5. místo – Kolářová

Obě holky měly závod jako zkušební a taktéž je můžete přijít 2. 12. 2023 podpořit na MČR v Ostravě.

II. liga + jednotlivci

Všem závodnicím za předvedené výkony moc děkujeme a za rok se budeme zase těšit.

Fotky ZDE

Výsledky ZDE

(Kateřina Orliczková)