Mistrovství ČR jednotlivkyň 2024

O víkendu 14. – 16. 6. 2024 proběhlo ve sportovní hale Věry Čáslavské v Černošicích Mistrovství České republiky jednotlivkyň. Skvělé zakončení závodní jarní sezóny, kde jsme získaly nejednu medaili. Zastoupení jsme měly ve všech kategoriích. 

Hned v pátek nám závodila v kategorii VS3A Ani Ulehlová, která předvedla krásné čisté sestavy a získala 2. místo v konkurenci 40 závodnic.

V sobotu ráno nastoupila kategorie VS4B, startovalo celkem 48 závodnic. 1. místo a titul MISTRYNĚ ČR získala Lili Mlynářová, na 3. místě se umístila Zoe Kolářová, a i přes pád na kladině si Sarča Křižoščaková vybojovala krásné 4. místo, Lucka Lišková obsadila 12. místo.

Poté následovala kategorie VS5B, kde nám závodila tři děvčata. I přes pády a nějaké nezdary se děvčata v konkurenci 35 závodnic umístila na 17. místě Klárka Papežová, 18. místo Krista Škrochová a 21. místo Míša Vavrošová.

V nejstarší kategorii VS6B závodila Ani Krýsová, v konkurenci 36 závodnic si obhájila úžasné 10. místo.

Poslední den, a to v neděli, nám závod začala kategorie VS1A, kde 1. místo a titul MISTRYNĚ ČR získala Terka Prouzová, 16. místo obsadila Barča Kráčalíková, bohužel ani ta se pádu nevyhnula.

Víkendový maratón nám uzavřela kategorie VS2A, děvčata zacvičila moc hezky, ale tady nám bohužel bedna o kousek utekla. I přesto se Lili Suchá umístila na krásném 6. místě a Elča Šilerová na 9. místě v celkové konkurenci 56 závodnic.


Děvčatům a trenérům moc gratulujeme k výsledkům a věříme, že je tato zkušenost posune zase o krok dál. Byla to hezká podívaná. 


Také děkujeme rozhodčím a skvělému fanklubu, který přijel holky podpořit.

Fotky ZDE

Výsledky ZDE

(Nikol Mlynářová)