Memoriál Blanky a Verunky Horákových 2022

Velice rádi jsme přijali pozvání TJ Loko Pardubice na již XVIII. ročník Memoriálu Blanky a Verunky Horákových, který se konal 5. 11. 2022 v Pardubicích. 


V kategorii ročníků 2010-2013 dle programu VS4B nás reprezentoval trojlístek vítkovických děvčat, a to Sofča Čechová, Valča Hubyčová a Krista Škrochová. Děvčatům se závod, až na pár chybiček, celkem vydařil. Pád na bradlech odsunul Kristu na 6. místo a Sofča se nevyhnula pádu z kladiny, obsadila 8. místo. Valči se podařila zacvičit tentokrát kladina bez pádu, ale zaznamenala přerušení v sestavách a pár větších chyb a nakonec obsadila 11. místo.


V kategorii nejmladších závodnic (2014-2015) jsme měli dvojí zastoupení, a to Lili Suchou, která si pěkným cvičením na všech třech nářadích vybojovala zlatou medaili a taktéž Elka Šilerová předvedla své sestavy velice pěkně a obsadila stříbrnou příčku.


V kategorii ročníků 2010-2014 dle programu Linie C se představily čtyři naše gymnastky. Nejlépe se tentokrát vedlo Lili Mlynářové, která předvedla čisté sestavy na všech nářadích a zajistila si prvenství v kategorii, druhé místo obsadila Elča Kantorová, která také zacvičila bez větších zaváhání. Sára Křižoščaková 4. místo a Zoe Laura Kolářová 5. místo, bohužel obě zaznamenaly pád.


Děkujeme zúčastněným trenérkám i rozhodčím. 

Fotky ZDE

Výsledky:

(Monika Prutkayová)