MČR TG 2022

V sobotu 5. 11. 2022 se v Plzni konalo Mistrovství České republiky v Teamgym.

Náš oddíl reprezentovala dvě družstva a v obrovské konkurenci předvedla skvělé výkony. V dopoledních hodinách k závodu nastoupilo družstvo v kategorii Junior I. Děvčata se velmi dobře vyrovnala s tlakem velkého závodu, kterého se účastnily poprvé, a předvedla kvalitní výkony. Od vysněné medaile je dělila pouze jediná desetinka. Jejich výsledek je ale příslibem do budoucna.

Na závod kategorie Junior A jsme si musely počkat až do pozdních večerních hodin. A čekání se opravdu vyplatilo. V nejvyšší kategorii bylo opravdu na co koukat. Hala fandila všem závodníkům, kteří ze sebe vydali maximum. V „áčkách“ holky začaly závod na obávané pódiové skladbě. Napětí se dalo krájet. O to větší bylo nadšení, že naše pódiová skladba získala nejvyšší hodnocení v celém závodě. Po tumblu a trampolíně bylo již vše jasné. Poprvé si odvezeme medaili!!!  A hned stříbrnou.

Moc gratulujeme oběma týmům za jejich zodpovědnou přípravu a vzornou reprezentaci na MČR.

Junior I: Tereza Ermisová, Lily Hilšerová, Eliška Macečková, Dorota Miková, Rozálie Pavlína Schindlerová, Terezie Špačková a Vanesa Žáčková.

Junior A: Terezie Dobiášová, Lucie Gřešová, Sofie Hilšerová, Klaudie Hynek, Rozálie Ožanová, Viktorie Mazochová, Natálie Papoušková a Nela Štefková.

Fotky ZDE

Výsledky:

(Gabriela Hynek)